Installation af varmepumper

Installation af varmepumper og A/C

Hos SMR Iron Air har vi mange års erfaring indenfor installation af varmepumper og A/C både hos privatpersoner såvel som hos virksomheder.

Vi tilbyder både salg, installation og servicering af varmepumper og kan inden dit køb af ny varmepumpe hjælpe dig med at få fundet det helt rette produkt.

Ligeledes besidder vi stor erfaring indenfor installation af A/C og kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dig og dine behov.

Alle varmepumper skal i dag iflg. lovgivningen opsættes af aut. kølemontør med mindst et ”Certifikat 2” certifikat.

Installation af varmepumper er en fremragende investering

Vælger du som boligejer at få installeret en varmepumpe i din bolig, kan du reducere dine udgifter til opvarmning af boligen betydeligt. Foruden en stor reduktion i de månedlige omkostninger til varme har du desuden mulighed at modtage et tilskud til dit køb, hvilket samlet set gør installation af varmepumper til en fremragende investering.

 

Vil du vide mere?

Hvis du godt kunne tænke dig at få mere at vide om mulighederne for at få hjælp til installation af varmepumper og A/C hos SMR Iron Air, er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk på 40 97 31 05 til en uforpligtende snak om mulighederne.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere